Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Expertise » Fleetsystems
Deel deze pagina via:
Fleetsystems

De businessunit Fleetsystems van TechTron heeft een eigen karakter. Fleetsystems verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van brandstoffenregistratiesystemen. In de meer dan vijfendertig jaar dat TechTron hiermee kennis en ervaring opdeed, zijn in eigen huis unieke systemen ontwikkeld en is de productie ervan in eigen beheer gebleven. Door de jaren heen is TechTron niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland een betrouwbaar adres geworden voor bedrijven die zelf hun wagenpark voorzien van brandstoffen.

Of het nu gaat om een wagenpark van twintig wagens of een veelvoud ervan, het brandstoffenregistratiesysteem van TechTron legt het verbruik nauwkeurig vast en vereenvoudigt uw administratie. Het enige wat de chauffeur bij het tanken hoeft te doen, is zich te identificeren. Het systeem registreert de gegevens, slaat de informatie op en berekent de rapportages geheel naar de wensen van de opdrachtgever.

TechTron houdt van precisie en duidelijkheid bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van de werkzaamheden. Daarom begint een opdracht voor ons met een uitgebreid gesprek met de mogelijke opdrachtgever. Eisen en wensen van de klant, in combinatie met onze technische mogelijkheden leiden tot een gedegen advies. Afspraken en planning zijn de basis voor een goed verloop van de werkzaamheden. De wijze van uitvoeren door vakmensen maakt de aanleg van het registratiesysteem compleet.

TechTron Fleetsystems werkt onder andere voor:
DGV Olie, Altech BV, Rotonde Olie, Salland Olie, Boha Olie, Total Nederland, Vissers Olie, Van Dijkhuizen Tiel, P & O Ferries, Roseboom Transport, Barneveldse Kraanverhuur, Van Gansewinkel.

IK WIL GRAAG MEER INFO
DOWNLOAD BROCHURE
gerelateerde referenties pijl-links
  • Nieuwe proces- en elektrotechnische installatie Carbogen Amics
  • Een woonhuis voorzien van alle technologische gemakken
  • Een project met een klik tussen alle partijen
  • Een kast die zich kenmerkt als betrouwbaar, veilig en robuust
  • 'Door TechTron in de spotlights gezet'
  • In TechTron zochten we een sparringspartner
  • Realisatie van de meest optimale productietijd
  • Eerste tafeltennisvereniging met deze hoge verlichtingssterkte
pijl-rechts

nieuwsbrief