Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » Maatregelen Corona (Covid-19) bij de TechTron Groep
Deel deze pagina via:
  • Maatregelen Corona (Covid-19) bij de TechTron Groep
Maatregelen Corona (Covid-19) bij de TechTron Groep

Eerst mensen, dan techniek. Dat is de belofte waar we als TechTron Groep achter staan. De gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en klanten gaat ons aan het hart en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Middels dit bericht willen we u persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken.

Algemene maatregelen

• Hygiënische maatregelen;
• Het vermijden van samenkomst van grote groepen;
• Het beperken van sociaal contact;
• Geen handen schudden;
• Minimaal 1,5 meter afstand;
• Extra schoonmaakrondes;
• Medewerkers werken thuis waar mogelijk.

Bovenstaande maatregelen kunnen ertoe leiden dat wij een minder persoonlijke benadering bieden dan u van ons gewend bent.

Afspraken / bezoeken

In principe gaan alle bezoeken bij Techtron of elders bij klanten niet door tenzij het noodzakelijk is. We denken dat in de huidige situatie in bijna alle gevallen een bezoek kan worden vervangen door een andere manier van communicatie bijvoorbeeld telefonisch overleg of e-mail correspondentie. Wanneer het toch noodzakelijk is bij elkaar te komen, dan zal de genoemde afstand van 1,5 meter in acht worden genomen.

Leveringen / Verkoopbalie

Op dit moment worden alle leveringen en bestellingen gewoon verwerkt en verwachten we daarbij geen vertragingen. De Verkoopbalie blijft open, zoals u van ons gewend bent, op de werkdagen van 7.45 uur tot 16.45 uur. We vragen u hierbij wel de veilige afstand van 1,5 meter aan te houden. Chauffeurs van leveranciers leveren de goederen af bij de deur en zullen tijdelijk geen toegang krijgen tot de kantine. Betalingen zijn uitsluitend per pin mogelijk.

Maatregelen bij werkzaamheden op locatie

• Alle monteurs kunnen de werkzaamheden blijven uitvoeren. Dit geldt ook voor storingen. Drukke ruimtes worden niet bezocht en de veilige afstand van 1,5 meter afstand wordt aangehouden.
• Woningen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn wegens het coronavirus worden niet bezocht. Een nieuwe afspraak wordt gemaakt zodra de gezondheidsklachten over zijn.
• Uiteraard gelden de algemene instructie voor persoonlijke hygiëne:
- Handen worden niet geschud;
- Regelmatig handen wassen;
- Handen drogen met papieren handdoekjes en regelmatig reinigen van iPad en telefoon schoon;
- Niezen of hoesten in de elleboog.

Tot slot

Voor iedereen is dit onbekend terrein. Wij gaan ons uiterste best doen om onze service en dienstverlening in tact te houden, zodat wij u kunnen blijven helpen. Het is onze topprioriteit om u en onze medewerkers goed te beschermen. Daarom vragen wij ook aan u de medewerking voor bovenstaande maatregelen. Namens de TechTron Groep en al haar medewerkers bedanken wij u voor uw begrip. Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangescherpt worden, dan zullen wij dit beleid volgen en u op de hoogte brengen van eventuele consequenties. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze huidige maatregelen, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon.

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief