Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » TechTron Fleetsystems is overgenomen door de IACT Group
Deel deze pagina via:
  • TechTron Fleetsystems is overgenomen door de IACT Group
TechTron Fleetsystems is overgenomen door de IACT Group

De TechTron Groep heeft per 13 maart 2020 TechTron Fleetsystems verkocht aan de IACT Group uit Haaksbergen. Zij zullen de activiteiten van Fleetsystems continueren onder de naam IACT fleetsystems BV.

De TechTron Groep heeft besloten om, passend binnen de visie en strategie, haar focus te richten op de ontwikkeling van elektrotechnische dienstverlening binnen industrie en utiliteit. Gezien het geheel eigen karakter van Fleetsystems en de bijbehorende markt is TechTron op zoek gegaan naar een partij die deze activiteit wil voortzetten, zorg kan verlenen aan de bestaande klanten van Fleetsystems en de mogelijkheden heeft om de activiteiten verder te ontwikkelen in de komende jaren. In de IACT Group uit Haaksbergen heeft TechTron een overnamepartner gevonden die past binnen het profiel. “We denken dat we met IACT een enthousiaste club mensen hebben gevonden bij wie de klanten nu en in de toekomst in goede handen zijn”, aldus directeur van de TechTron Groep Rob Stoffer.

IACT is in 1999 opgericht en telt 16 medewerkers. Vanaf het eerste moment is de kracht van IACT om totaaloplossingen te ontwikkelen. Dit heeft al tot unieke oplossingen geleid in de vliegtuigindustrie, koeltechniek en de olie-en gas industrie. Binnen IACT zal Matthijs te Lintelo het eerste aanspreekpunt voor fleetsystems zijn.

Contactgegevens:
IACT fleetsystems BV
Textielstraat 2-B,
7483 PB, Haaksbergen
Tel: +31(0)53-573 72 88

Matthijs te Lintelo
Mobiel: +31 (0)6-51 86 96 33
Email: m.telintelo@fleetsystems.nl
www.fleetsystems.nl

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief