Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » Interview William
Deel deze pagina via:
  • Interview William
Interview William

Eind februari heeft William van Hoeflaken zijn eindopdracht bij TechTron succesvol afgerond. We hebben bij William een mooie ontwikkeling gezien en hij past goed binnen ons team. We zijn dan ook erg blij dat William zich aan de TechTron Groep heeft verbonden en nu officieel in dienst is. Hij vertelt hoe hij zijn stageperiode heeft ervaren:

“Ik heb de TechTron Groep benaderd voor een stageplek, omdat het bedrijf met haar diverse disciplines mooi aansluit bij de opleidingen die ik gevolgd heb. Op het Perron volgde ik de richting Elektrotechniek en bij TechTron mocht ik mijn kennis in de praktijk brengen. Alle werkzaamheden kwamen voorbij: pijpen en kabelgoten tracés maken, kabels trekken, assisteren bij het vervangen van armaturen en componenten aansluiten.

Tijdens mijn opleiding Mechatronica startte mijn stageperiode bij de panelenbouw en mocht ik connectoren maken voor pofferlijnen en panelen mechanisch opbouwen. Vervolgens mocht ik steeds meer componenten aansluiten en kreeg ik steeds meer vrijheid en vertrouwen van mijn collega’s. Je hebt echt te maken met professionals; het werk moet netjes en secuur worden uitgevoerd.

Mijn eindopdracht wilde ik graag bij TechTron uitvoeren en zo bracht ik meer dagen door op kantoor. Alle benodigde software die nodig was voor mijn eindopdracht mocht ik installeren.

Tijdens mijn stage en vakantiewerk heb ik het goed naar mijn zin gehad bij TechTron. Het is een hele leuke organisatie waar iedereen met elkaar kan opschieten. De sfeer is goed en iedereen is bereid om elkaar te helpen.

Er wordt veel in de werknemers geïnvesteerd en alle collega’s nemen echt de tijd om iets uit te leggen. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Mijn wens was om in de buitendienst te werken, want je komt op veel verschillende locaties en je hebt veel vrijheid. Fijn dat TechTron voor mij een plek heeft gecreëerd binnen de Industriële Automatisering en ik mij hier de komende jaren met heel veel plezier verder ga ontwikkelen.”

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief