Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » Lichtoplossingen voor kantoor en parkeergarage
Deel deze pagina via:
  • Lichtoplossingen voor kantoor en parkeergarage
Lichtoplossingen voor kantoor en parkeergarage

De wereld van verlichting staat niet stil. Lichtoplossingen zijn anno nu volledig afgestemd op de individuele behoeften van gebruikers. Terecht. Want de waarde van de juiste LED-kantoorverlichting bijvoorbeeld is evident: uw medewerkers krijgen een beter verlichte werkplek, zijn energieker en dus productiever. En u bespaart ook nog eens fors op energie- en onderhoudskosten. De benodigde investering moet u ook niet weerhouden: het Philips Lighting Capital biedt u namelijk een financieringsoplossing op maat. De maandelijkse betalingen verdient u vervolgens ruimschoots terug met de besparing op uw energiekosten.

Kantoorverlichting
De TechTron Groep werkt nauw samen met Philips Lighting. Wij kunnen u ondersteunen 'van start naar finish'. We verschaffen u inzicht in uw huidige verlichting en denken mee hoe we deze kunnen verbeteren om daadwerkelijk voordeel te behalen. Bandraster LED is bijvoorbeeld een goede oplossing voor open kantoren. Het is niet nodig hiervoor het hele plafondsysteem te vervangen en het levert u wel veel op:

  • 1 op 1 toepasbaar in bestaande bandrasterplafonds
  • tot bijna 50% energiebesparing
  • een tot drie keer langere levensduur (weinig onderhoud)
  • hoge lichtkwaliteit die gebruikers comfort biedt

Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Green Parking: LED-technologie in parkeergarages
In parkeergarages moet verlichting optimaal bijdragen aan veiligheid en een heldere bewegwijzering. Green Parking, de energiezuinige LED-oplossing speciaal voor parkeergarages, kan dit als geen ander en zorgt ook nog eens voor een fikse energiebesparing. Let wel, we hebben het dan over een daling van de exploitatiekosten tot wel 80%, terwijl u gewoon verzekerd bent en blijft van een veilig verlichtingsniveau. Bewegingsensoren zorgen er namelijk voor dat er altijd goed licht is, waar u zich ook als voetganger of met de auto in de parkeergarage bevindt. Én voorkomen dat er licht brandt als er helemaal niemand is (wat ontzettend veel energie en dus geld kost).

U kunt gebruikmaken van Green Parking bij nieuwbouw maar u kunt de verlichting ook stap voor stap vervangen in een bestaande garage. Meer weten? Neem dan contact op met ons.

De grote voordelen van financieren met Philips Lighting Capital
Voor zowel de lichtoplossing voor kantoren als die voor parkeergarages kunt u gebruikmaken van financiering met Philips Lighting Capital. Dit betekent:

  • dat alle materiaal- en projectkosten 100% gefinancierd worden - zonder investering vooraf. Deze zijn dus niet van invloed op uw kasstroom.
  • dat uw maandelijkse betalingen volledig gedekt worden door uw besparing op de energiekosten.
REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief