Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » De techniek om te bouwen aan de toekomst
Deel deze pagina via:
  • De techniek om te bouwen aan de toekomst
De techniek om te bouwen aan de toekomst

Met de ambitie om te blijven groeien, is de renovatie en herindeling van ons pand is in volle gang. Bij het ontwerp van de verbouwing waren duurzaamheid en innovatie belangrijke uitgangspunten. Het eindresultaat in 2018 is een energiezuinig en duurzaam gebouw met een optimale werkomgeving.

TechTron vernieuwt
TechTron zorgt voor nieuwe plafonds, betere ventilatie en andere verlichting. We schaffen nieuw meubilair aan en de kantoren worden met glazen wanden gescheiden. Door een herindeling van kantoren worden medewerkers beter met elkaar verbonden. Een uitbreiding van het magazijn zal ruimte bieden voor onze voorraad elektrotechnische materialen en in de nieuwe verkoopbalie kunnen we onze klanten deskundig advies leveren. Dit zijn een paar voorbeelden van de verbeteringen die we doorvoeren.

Duurzaam
Met de interne verbouwing wil TechTron een innovatieve werkomgeving maken die klaar is voor de toekomst. We verbouwen zo duurzaam mogelijk. Met duurzame materialen waar dat kan en overal ledverlichting. Het moderne verlichtingssysteem zal voor een stabiele en aangename lichtkwaliteit zorgen en levert een lager energieverbruik op.

Planning
De verbouwing startte in september en zal begin 2018 afgerond zijn. We verbouwen in fases zodat onze medewerkers kunnen doorwerken. Zo blijft de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd.

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief