Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » Interview met Jasper van Strien
Deel deze pagina via:
  • Interview met Jasper van Strien
Interview met Jasper van Strien

Jasper van Strien (26), medewerker verkoopadministratie op de afdeling MRO, kwam via het uitzendbureau bij de TechTron Groep terecht. Met een beperkte technische achtergrond, maar vanwege zijn overtuigende persoonlijkheid werd Jasper voorgesteld. Ruim een jaar later vertelt Jasper er het volgende over:

“De kennismaking met TechTron liet bij mij een goed gevoel achter. Het formele gesprek bood ruimte voor een ongedwongen sfeer en dat zorgde voor een klik. Daarnaast werd ik enorm enthousiast van het vertrouwen dat ik kreeg, om met enige begeleiding aan de slag te mogen.

Het was best een uitdaging om mijn voorganger, al 40 jaar een vast gezicht van TechTron, op te volgen. De goede overdracht van kennis zorgde dat ik al vrij snel zelfstandig met het ERP systeem werkte. Daarnaast nemen mijn collega’s altijd de tijd om iets uit te leggen. Deze behulpzaamheid en de diverse cursussen die ik mocht volgen, hebben het mogelijk gemaakt dat ik me snel heb ontwikkeld.

De werkzaamheden zijn heel divers. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de elektrotechnische materialen en heb daarvoor veel contact met leveranciers, klanten en collega’s. We hebben de beschikking tot een materiaalvoorraad van gerenommeerde merken. Wanneer de gewenste materialen niet op voorraad zijn, kunnen we altijd terugvallen op de contacten met diverse fabrikanten en leveranciers.

Sinds dit jaar zijn de afdelingen Handel&Techniek samengevoegd met Service&Inspectie tot de afdeling MRO. Door de nieuwe samenwerking kunnen we onze klanten effectiever en efficiënter bedienen. Mijn werkplek ondergaat momenteel een ware metamorfose, maar dit voorjaar kunnen klanten vanuit de nieuwe, moderne verkoopbalie van het desgewenste advies worden voorzien.

Over 5 jaar hoop ik met evenveel plezier naar mijn werk te gaan, als dat ik nu doe. Ik hoop me nog verder te ontwikkelen en nog niet uitgeleerd te zijn. Dit is een reden dat TechTron voor mij een interessante werkgever is. Om voor het maximale resultaat te gaan, wordt er continu geïnvesteerd in de beste techniek en kennis van de medewerkers. In het kader van kennisverbreding en kennisverdieping worden binnen TechTron ‘einde dag sessies’ georganiseerd. Naast dat het zeer informatief is, wordt ook ondersteuning geboden en antwoord gegeven op vaktechnische vragen waar we nu en in de toekomst mee te maken krijgen.

Mijn ontspanning heb ik gevonden in de hondendressuur. Bij PHV De Menthenberg ben ik pakwerker voor politiehonden in opleiding. Op sportief gebied probeer ik mezelf continu uit te dagen door deelname aan mud- en ubstacle runs.”

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief