Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » De techniek om comfort en veiligheid te bieden
Deel deze pagina via:
  • De techniek om comfort en veiligheid te bieden
De techniek om comfort en veiligheid te bieden

Domotica. Oftewel ‘huisautomatisering’. Het gebruikmaken en integreren van technieken die ervoor zorgen dat u jarenlang zorgeloos gebruikmaakt van uw woning of kantoorpand. Van beveiliging tot klimaatregeling tot het voorprogrammeren van verlichting. En van het (op afstand) inschakelen van elektronica tot het beheren van het waterverbruik tot ‘slimme’ energiemeters. Enzovoorts.

De mogelijkheden zijn groot en verschillen per doelgroep. De technieken in de zorg zijn vooral toegespitst op mobiliteit en gemak. Opdat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij bedrijven streven we juist naar ‘intelligente’ gebouwen die makkelijk bedienbaar zijn en zich makkelijk aanpassen aan veranderende eisen en wensen. Met als resultaat: minder exploitatiekosten. En particulieren? Die willen gemak en comfort. En energie besparen.

Kortom, de vraag die u zich moet stellen is: wat wil ik in de toekomst? Wat vind ik belangrijk? Want de mogelijkheden die domoticatechnieken bieden zijn nagenoeg eindeloos. Met domotica bereikt u wat ú wilt in uw woon- of werkomgeving. En let wel: domotica kan u geld besparen in plaats van geld kosten.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die domoticatoepassingen u kunnen bieden. Onze ervaring is dat verreweg de meeste mensen die advies bij ons inwinnen, ook daadwerkelijk kiezen voor domotica. Wilt u eens van gedachten wisselen over domoticatoepassingen in uw bedrijf, school of huis? Neem dan gerust contact op met ons.

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief