Techtron
Klant login
U bevindt zich hier: Techtron » Nieuws » Nominatie Connected lighting Expert 2019
Deel deze pagina via:
  • Nominatie Connected lighting Expert 2019
Nominatie Connected lighting Expert 2019

De TechTron Groep loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en is daarvoor genomineerd. TechTron maakt kans op de titel Connected lighting Expert 2019!

We passen al enige tijd zeer energiezuinige LED-verlichting toe voor diverse klanten. Met de nieuwste innovatie: Connected lighting van Signify, het voormalige Philips, kunnen we met LED verlichting een optimale beleving bieden.

Met behulp van een app wordt de verlichting door één handeling ingeschakeld. Men kan de lichtsterkte en de gewenste tijdsduur per werkplek instellen, zodat iedere medewerker zijn eigen prettige werkomgeving creëert. Zo kan men schakelen naar feller licht en dimmen wanneer er meer sfeer nodig is. Dit slimme verlichtingssysteem, aangestuurd door Interact software, biedt de gebruiker meer flexibiliteit en comfort, bespaart extra kosten en geeft inzicht in verbruikersgegevens.

TechTron kiest voor kennis, innovatie en maximale resultaat, zodat klanten ontvangen wat ze van ons mogen verwachten, namelijk een goed advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Hiervoor werken wij samen met Signify.

Signify heeft TechTron genomineerd voor Connected lighting Expert 2019 op basis van de gerealiseerde projecten en de expertise die TechTron heeft op dit gebied.

REACTIES
    Er zijn nog geen reacties voor dit item
REAGEER OP DIT ARTIKEL

nieuwsbrief