Techtron
Klant login
  • Slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron »Over ons
Deel deze pagina via:
Organisatie

Organisatie

Bij TechTron werken we met een team van ruim 50 enthousiaste en leergierige mensen. We zijn vooral actief in de industrie en utiliteitsector, waar we een duurzame en innovatieve partner zijn voor onze klanten. Binnen deze markten houden wij ons bezig met advies, uitvoering, service, beheer en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek.

Eerst mensen, dan techniek

Techniek is er voor mensen. Niet andersom. Mensen met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter te doen. Mensen zoals u. Wij leren u graag beter kennen, zodat we ons echt kunnen verdiepen in uw vraagstukken. Pan dan kunnen we de techniek voor u laten werken. Op elk moment dat ertoe doet. Met maar één doel voor ogen: uw ambities waarmaken. Een mooi samenspel met alleen maar winnaars.

Als u kennismaakt met onze organisatie, ontdekt u al snel de waarden van TechTron. Onze medewerkers brengen ze elke dag in de praktijk:

  • Solide: Solide staat voor duurzaam, stevig en betrouwbaar. Wij gaan niet voor de snelle weg, maar voor de lange termijn. Lange termijn relaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen horen daar vanzelfsprekend bij.
  • Veelzijdig: Binnen het vakgebied van de elektrotechniek zijn we bijzonder breed georiënteerd. Van pre-engineering tot en met installatie en nazorg van elektrotechnische en industriële oplossingen. Dat maakt ons bij uitstek een partner voor ambitieuze opdrachtgevers.
  • Resultaatgedreven: Met de ambities van onze opdrachtgevers voor ogen gaan we voor het maximale resultaat. Om dat te bereiken investeren we continu in de beste techniek en in de kennis en kunde van onze medewerkers.
  • Vooruitstrevend: Wij spannen ons in om een voorloper te zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Elke innovatie begint met een idee en de beste ideeën komen vaak uit de praktijk. Daarom vernieuwen wij samen met onze klanten om actief bij te kunnen dragen aan hun toekomstplannen.
  • Mensgericht: Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en een gezonde dosis empathie. Wij willen nauw met onze klanten samenwerken en ons verplaatsen in hun situatie, zodat we samen hun vraagstelling kunnen ontrafelen om een oplossing te bedenken voor het echte probleem.

nieuwsbrief