Techtron
Klant login
  • Slider-techtronAltijd een stapje hoger
U bevindt zich hier: Techtron »Over ons
Deel deze pagina via:
Onze Meerwaarde

De meerwaarde van TechTron
Hebt u ervaring met de samenwerking met technisch dienstverleners? Dan kent u de uitdaging om business en techniek bij elkaar te brengen. Mensen die graag innovatieve technieken toepassen, zijn er genoeg. Maar u bent op zoek naar een partij die zich in u verplaatst. Een partner die moeite doet om u goed te leren kennen en dán pas met technische oplossingen komt.

Zo werken wij en veel van onze relaties vatten zo onze meerwaarde samen. Ze ervaren dat wij hen plannen beter, hun ideeën sterker en hun doelstellingen haalbaar maken. Dat doen we door samen met u uw vraagstelling te ontrafelen en een oplossing te bedenken voor het échte probleem. Misschien wel anders dan u ons vroeg. Omdat we u attenderen op de schaalbaarheid van een installatie, of de flexibiliteit. Omdat we u herinneren aan uw groeiplannen of uw doelstelling om de betrouwbaarheid te vergroten. Omdat we, kortom, met uw ambities voor ogen voor het maximale resultaat gaan.

Door op deze manier te werken – ze zitten in onze genen, de 4 K’s – bouwden we een grote en trouwe klantenkring op. Daaronder zijn bedrijven die sinds jaar en dag de techniek rond kritische processen aan ons toevertrouwen. Organisaties die ons niet als kostenpost, maar als succesfactor zien. Kijk, dat is een samenspel waar we trots op zijn.

MVO en duurzaamheid
De wereld is van ons samen. En straks van de generaties die volgen. Dat schept verplichtingen waar we ons bij TechTron terdege van bewust zijn. We vinden dat we als bedrijf meer te doen hebben dan een gezond rendement nastreven. Nee, het verbeteren van de wereld is geen primaire doelstelling van ons. Maar waar mogelijk dragen we er wel aan bij. Dichtbij huis. Voorbeelden?

Bij een van onze elektromonteurs werd reuma geconstateerd. Wij boden hem de mogelijkheid om zijn kennis op een andere manier in te zetten. We kregen er de Reuma Support Award voor.

Een van onze medewerkers nam deel aan de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor het KWF. Wij zetten een relatie-evenement met sponsorloop op touw om hem te ondersteunen. Verder zijn we betrokken bij een aantal lokale organisaties voor onder meer mensen met een verstandelijke handicap.

Even pragmatisch als met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gaan we ook met dúúrzaam ondernemen om. We beschikken zelf over een energie-efficiënt pand en hanteren duurzaamheid als criterium bij uiteenlopende beslissingen en investeringen. Als technisch dienstverlener helpen we natuurlijk ook onze klanten om duurzaam te werken.

nieuwsbrief