Techtron
Klant login
slider-techtron
  • Uitvoering geven aan nieuwe Corporate Identity TechTron was een logische keuze voor ons
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » Uitvoering geven aan nieuwe Corporate Identity
Deel deze pagina via:
Uitvoering geven aan nieuwe Corporate Identity

TechTron was een logische keuze voor ons
Mede-eigenaar Frans van Tuijl van Vallei Auto Groep over de samenwerking met TechTron

Vallei Auto Groep in het kort
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en Škoda-dealer. Het autobedrijf is verdeeld over vijf vestigingen in de Vallei-regio en telt 280 medewerkers. Met een eigen leasemaatschappij, een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling biedt het bedrijf een volledig dienstenpakket aan. Zo is Vallei Auto Groep in staat een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te leveren aan hun klanten.

Drastische verandering
In 1998 werd het huidige pand van Vallei Auto Groep aan de Galileistraat geheel opgeleverd conform de merkeisen van die tijd. Ruim 15 jaar verder is de autobranche drastisch veranderd en heeft het bedrijf, als officieel vertegenwoordiger van het merk Volkswagen, te maken met een nieuwe ‘Corporate Identity’. “De showroom van Volkswagen zou niet alleen een stuk ruimer worden, het geheel moest een andere uitstraling krijgen en een complete metamorfose ondergaan. TechTron is al vanaf de bouw in 1998 een betrouwbare partner en kent door onze samenwerking de mensen en installaties. Het was een logische keuze om dit project ook door TechTron te laten uitvoeren”, vertelt Frans van Tuijl, mede-eigenaar Vallei Auto Groep. “Er moest een volledig nieuwe, duurzame installatie komen, voorzien van de nieuwste technieken.”

Innovatief en geavanceerd
Henk de Man, accountmanager bij TechTron, vertelt over het ontwikkelproces tot aan de realisatie: “De auto’s van tegenwoordig hebben de meest innovatieve en geavanceerde snufjes aan boord, waarom dit ook niet in een elektrotechnische installatie? Deze vraag hebben we aan Vallei Auto Groep voorgelegd met een bijbehorend voorstel. Vanwege ons enthousiasme hebben we een groot gedeelte van de verouderde elektrotechnische installatie kunnen omtoveren naar een moderne installatie, welke vrij te programmeren is en voldoet aan de eisen van deze tijd."

Besparing op energie
"We hebben alle plafonds voorzien van zuinige LED verlichting wat visueel een zeer fraai effect geeft. Alle verlichtingsarmaturen zijn voorzien van Dali LED-drivers zodat meer lichtsturingen in de toekomst mogelijk zijn. De verlichting in de Volkswagen showroom wordt daglichtafhankelijk aangestuurd, zodat bij veel zonlicht het lichtsterkteniveau automatisch dimt. Op deze manier wordt er nog meer energie bespaard."

Mogelijkheden van KNX-domotica
"Met een touchpanel, het zogenaamde 'hart van de installatie', kan de verlichting door één handeling sequentieel ingeschakeld worden zodat inschakelpieken achterwege blijven. We hebben daarbij bedieningen aangebracht voor de verlichting van de werkplaatsen, de zonwering en het geluidsniveau van de audio installatie. Men kan nu ook de lichtsterkte per werkplek instellen, zodat iedere medewerker zijn eigen prettige werkomgeving creëert en het energieverbruik inzichtelijk wordt gemaakt. Met een app op de telefoon of tablet zijn de meeste functies van het touchpanel over te nemen, op deze manier heeft men vanuit de werkplek directe invloed op bepaalde delen van de installatie. Bij Auto Vallei Groep hebben we een innovatieve, comfortabele, flexibele maar ook veilige installatie weten te creëren.”

De 4 K's voor Vallei Auto Groep
Frans van Tuijl: “Alle klanten en medewerkers zijn buitengewoon enthousiast over het eindresultaat. Het is nog mooier en uitvoeriger dan we ons voorafgaand hadden voorgesteld. TechTron kenmerkt zich als een moderne organisatie dat snel inspeelt op de wensen van de klant en innovatief opereert binnen de automatisering en elektrotechniek. TechTron staat voor Kracht, Klantgerichtheid, Kwaliteit en Kennis en dit heb ik terug gezien binnen onze samenwerking. Het kwam duidelijk naar voren in het proces, de snelheid, het nakomen van afspraken en het uiteindelijke resultaat. We zijn zeer tevreden over de installatie en het adequaat aanpakken van de mensen van TechTron.”

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: Vallei Auto Groep
Omschrijving:
Website:
www.valleiautogroep.nl

nieuwsbrief