Techtron
Klant login
slider-techtron
  • 'Vanzelfsprekend dat TechTron werd benaderd' Een volledig geautomatiseerd magazijn voorzien van energiezuinige led-verlichting
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » 'Vanzelfsprekend dat TechTron werd benaderd'
Deel deze pagina via:
'Vanzelfsprekend dat TechTron werd benaderd'

TechTron werd benaderd voor de enorme uitbreiding van Jan Zandbergen
Dhr. De Vries, Facilitair Manager Jan Zandbergen vertelt over de samenwerking

Jan Zandbergen in het kort
Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vlees importeurs en exporteurs in Europa. Ze leveren een breed assortiment hoge kwaliteit vlees & gevogelte en kunnen continuïteit garanderen, ook bij hoge volumes. Dit maken zij waar door samenwerking met grote spelers wereldwijd en onze eigen opslag- & productiefaciliteit in Veenendaal. Jan Zandbergen is een moderne en groeiende organisatie en telt op dit moment ca.100 medewerkers. De bedrijfscultuur binnen de organisatie is no-nonsense en direct. Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel.

Snelle groei vroeg om uitbreiding
Dhr. De Vries, Facilitair Manager Jan Zandbergen: “De snelle groei van onze organisatie vroeg om uitbreiding van opslag- en werkruimte, maar ook de productiecapaciteit moest omhoog. Daarom is in 2014 gestart met een nieuwbouwproject”. Voor het nieuwe complex moesten alle elektronische installaties in de kantoren, machinekamer en het vrieshuis (uitbreiding van ca 4.500 m2) aangebracht worden. “Daarnaast bestond de wens een volledig geautomatiseerd magazijn op te leveren en wilden we alles voorzien van energiezuinige led-verlichting”, aldus dhr. de Vries.

Deskundigheid
“Samen met onze vaste contactpersoon bij TechTron hebben we uitvoerig de noodzakelijke èn wenselijke voorzieningen doorgesproken. Er werd goed naar onze behoeften geluisterd en meegedacht. We hebben deskundig advies ontvangen en er werden verrassende oplossingen geboden”, vertelt dhr. de Vries.

Oplossingen voor langere termijn
“Wanneer we het nieuwe complex van alle wensen zouden voorzien, hadden we voor nieuwe installaties met de bestaande transformatoren net voldoende vermogen voorhanden. In de toekomst kan dat voor problemen zorgen. We hebben dhr. De Vries geadviseerd om samen met netwerkbeheerder Stedin een nieuw inkoopstation, een extra transformator en diverse voedingen te plaatsen. Deze oplossingen bieden meer mogelijkheden op de langere termijn”, vertelt dhr. Roelofsen, Projectmanager TechTron. “Alle ruimtes zijn voorzien van led-verlichting, wat als voordeel heeft dat de energie- en materiaalkosten lager zijn en uit hygiënisch oogpunt levert de nieuwe verlichting het interieur een frisse en heldere uitstraling op. Tevens hebben we alle bekabelinginfrastructuur voor de koelinstallaties verzorgd.”

Jarenlange samenwerking
“Door een jarenlange, prettige samenwerking was het vanzelfsprekend dat TechTron voor de begeleiding en installaties voor de uitbreiding van ons pand benaderd werd. TechTron biedt technische kennis tegen een goede concurrerende prijs en focussen zich op de efficiency. Daarnaast sluit de visie van TechTron naadloos aan op onze bedrijfsvoering”, aldus dhr. De Vries.

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: Jan Zandbergen
Omschrijving:
Website:
www.janzandbergen.nl

nieuwsbrief