Techtron
Klant login
slider-techtron
  • TechTron secuur te werk bij wederopbouw Jan Zandbergen 'TechTron heeft de totale technische kennis en expertise in huis'
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » TechTron secuur te werk bij wederopbouw Jan Zandbergen
Deel deze pagina via:
TechTron secuur te werk bij wederopbouw Jan Zandbergen

Wederopbouw van Jan Zandbergen
Dhr. De Vries, Facilitair Manager Jan Zandbergen vertelt over het snelle handelen tijdens de wederopbouw van het pand.

Jan Zandbergen in het kort
Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vlees importeurs en exporteurs in Europa. Ze leveren een breed assortiment hoge kwaliteit vlees & gevogelte en kunnen continuïteit garanderen, ook bij hoge volumes. Dit maken zij waar door samenwerking met grote spelers wereldwijd en onze eigen opslag- & productiefaciliteit in Veenendaal. Jan Zandbergen is een moderne en groeiende organisatie en telt op dit moment ca.100 medewerkers. De bedrijfscultuur binnen de organisatie is no-nonsense en direct. Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel.

Flexibiliteit en snelheid werden noodzakelijk
“TechTron was al werkzaam voor ons nieuwbouwproject, toen we midden in de nacht belden voor een noodvoorzieningenplan”, vertelt dhr. de Vries, Facilitair Manager Jan Zandbergen. Het pand van Jan Zandbergen werd getroffen door brandstichting, waarbij met name het vrieshuis en de productieruimte veel schade hadden geleden. “Voor de wederopbouw van het pand werd voornamelijk flexibiliteit en snelheid geëist. Een groot deel van de productie lag stil en dit moest direct weer op gang worden geholpen.”

Stap voor stap
Klaas Roelofsen, projectmanager TechTron: “Snelheid was in deze geboden, daarom is allereerst een noodvoorzieningenplan opgesteld, zodat de schade aan productiekant beperkt kon worden. Vervolgens hebben we een grondige inventarisatie gehouden. Het bleek dat de gehele installatie vervangen moest worden en dat is in een stappenplan verwerkt. Dit stappenplan was met name in het begin een grote houvast, omdat dit project zeer secuur uitgevoerd moest worden.”

Eenvoudig aanpassingen doorvoeren
Naast een gehele nieuwe installatie zijn ook nieuwe duurzame besturingssystemen toegepast. Dit zorgt voor minder bekabeling en de installatie zal in de toekomst veel flexibeler zijn. Het voordeel is dat er online aanpassingen uitgevoerd kunnen worden in plaats van fysiek veranderingen door te voeren. Daarnaast zijn de brandmeldinstallatie, een deel inbraakpreventie en kabel tracés uitgevoerd.

Totale technische kennis en expertise
“Onder minder leuke omstandigheden, was het prettig dat we beroep konden doen op de mensen binnen TechTron. Als huisleverancier zijn zij al jarenlang werkzaam voor ons. Een groot voordeel in deze situatie omdat ze ons pand, de werkzaamheden en werkmentaliteit kennen. TechTron heeft de totale technische kennis en expertise in huis om zelf te bedenken wat er dan allemaal dient te gebeuren. Binnen onze samenwerking voelden we een oprechte betrokkenheid en was er weinig uitleg nodig. Vakanties werden uitgesteld en mensen van TechTron wisten direct wat er van hen verwacht werd. Tijdens de wederopbouw van ons bedrijf liep gelijktijdig een groot nieuwbouwproject waarbij TechTron ook werkzaam was. Dit nieuwe project heeft geen belemmeringen gekend en verliep volgens schema. Dit getuigt weer van een enorme professionaliteit”, aldus dhr. de Vries.

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: Jan Zandbergen
Omschrijving:
Website:
www.janzandbergen.nl

nieuwsbrief