Techtron
Klant login
slider-techtron
  • 'Door TechTron in de spotlights gezet' 'Door TechTron in de spotlights gezet'
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » 'Door TechTron in de spotlights gezet'
Deel deze pagina via:
'Door TechTron in de spotlights gezet'

De fysiotherapiebranche heeft in de loop van de jaren een ware transformatie ondergaan. Van oorsprong was zij voornamelijk op individuele behandelingen geconcentreerd, tegenwoordig richt men zich steeds meer op revalidatie in groepsverband. Dhr. Joosten vertelt over de aanpassingen binnen de praktijk, uitgevoerd door de TechTron Groep:

Goede advisering
“De veranderingen binnen onze branche vroegen om uitbreiding van de praktijk. Door het goede contact met de servicemonteur van de TechTron Groep zijn we met elkaar in gesprek gekomen voor een elektrotechnisch ontwerp. De vloeroppervlakte van de oefenruimte werd verviervoudigd waardoor een nieuw verlichtingsplan en elektrotechnische installatie noodzakelijk was. Voor het nieuwe ontwerp hadden we specifieke eisen voor het klimaat en de verlichtingsinstallatie. TechTron heeft ons hierin van deskundig advies voorzien”, aldus Dhr. Joosten.

Ondersteuning door one-stop financiering van Philips Lighting
“Het plan om alle oude, conventionele verlichting te vervangen door led-verlichting werd door de one-stop financiering van Philips Lighting mogelijk gemaakt. De totale kosten van de verlichtingsarmaturen, de installatiekosten en het onderhoud werden samengevoegd en voorgefinancierd”, vertelt Dhr. Joosten. “De vernieuwde led installatie van Philips is toegespitst op de behoefte van patiënten. Het dimsysteem zorgt voor variatie van lichtniveaus. De ontspanningsoefeningen vragen nu eenmaal om een ander lichtniveau dan er bij bewegingsprogramma’s gewenst is”. De aansluitzuilen zorgen voor de flexibiliteit in de oefenruimte, zodat in de toekomst andere opstellingen mogelijk zijn. De ICT, databekabeling en verdeelkasten zijn ook compleet vernieuwd.

Nieuwe, duurzame uitstraling zal groei voortzetten
“De afgelopen jaren heeft de praktijk een constante groei laten zien. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe uitstraling van de praktijk deze ontwikkeling zal voortzetten. De duurzame oplossingen leveren niet alleen energiebesparing op, maar verminderen ook de CO2 uitstoot. Een vorm van maatschappelijk ondernemen dat aansluit bij onze bedrijfsvoering”, vertelt Dhr. Joosten. “De TechTron Groep is een organisatie die zich kenmerkt door hun flexibele, vakkundige werkwijze. Techniek op het hoogste niveau en oog voor detail. Zeker aan te bevelen bij onze collega’s!”

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: De Romei Therapie en Training
Omschrijving:

De Romei Therapie en Training is een hoogwaardig trainingscentrum dat gevestigd is in Zevenaar. Met behulp van zowel reguliere als complementaire behandelmethoden behandelt en begeleidt een team van ervaren paramedici personen met gezondheidsklachten.

Er worden programma’s aangeboden en ontwikkeld op zowel het gebied van de preventieve medische trainingstherapie als de revalidatietraining.

De Romei Therapie en Training zet de patiënt centraal bij het aanbieden van curatieve en preventieve fysiotherapeutische begeleiding.

Website:
www.romei.nl

nieuwsbrief