Techtron
Klant login
slider-techtron
  • Uitbesteden in Vertrouwen De kwaliteit van Techtron is hoog, heel hoog
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » Uitbesteden in Vertrouwen
Deel deze pagina via:
Uitbesteden in Vertrouwen

Techtron partner van Spect Gebouwconsult bij ambitieuze retailprojecten, uitbesteden in vertrouwen!
Projectleider André de Haas van Spect Gebouwconsult over de samenwerking met Techtron

Spect Gebouwconsult in het kort
“Wij zijn een bouwkundig adviesbureau dat werkt voor opdrachtgevers in de Benelux en Duitsland. We begeleiden de nieuwbouw en verbouw van uiteenlopende panden. Van kantoren en zorginstellingen tot winkels.”

Retail als specialisme
“Retail is een specialisme voor ons. Ik schat dat de retail goed is voor zeker 70 procent van onze omzet. Voor grote retailketens begeleiden wij de nieuwbouw, verbouw en/of inrichting van hun winkelpanden. Wij verzorgen alles. Het tekenwerk, de bouwvergunningen, de aanbesteding, de begeleiding van de uitvoering, de oplevering en het oplossen van storingen na die tijd. Het zijn projecten met een strakke deadline. Als er een vestiging geopend moet worden, zijn de advertenties geplaatst, de folders gedrukt en de medewerkers aangenomen. De deadline móet gewoonweg gehaald worden. Ook als het gaat om grote projecten, zoals onlangs de ombouw van 45 winkels van een keten in slechts drie maanden.”

Goed netwerk succesfactor
“In de retail zijn de deadlines hard en de prijzen scherp. Wij kunnen projecten alleen succesvol realiseren als we een goed netwerk van partners om ons heen hebben. We gaan niet met Jan en alleman in zee. De lat ligt hoog, heel hoog.”

Vertrouwen op afstand
“We werken nu enkele jaren met Techtron samen. Door in bouwteams samen te werken, zijn we ingespeeld op elkaar. Als zij ergens aan het werk zijn, komt het goed. Dat weten we. En dat is belangrijk, want we kunnen niet elke dag op locatie gaan kijken. Voor ons als projectmanagementbureau is niets zo fijn dan dat we op afstand het vertrouwen kunnen hebben dat het goed komt!”

Echt een totaalinstallateur
“Kenmerkend voor winkelpanden is dat de installaties heel divers zijn. Je hebt je lichtnet, maar ook beveiliging, een brandmeldinstallatie, een camerasysteem, een klantenteller en een geluidsinstallatie. De monteurs van Techtron kunnen alles. Dat is ideaal voor ons. Ze denken bovendien proactief mee. Als er wat verandert, hoef ik alleen de man op locatie te bellen. Hij communiceert met de nevenaannemers en zorgt dat het wordt uitgevoerd. Dat scheelt ons heel veel coördinatiewerk.”

De 4 K’s voor Spect Gebouwconsult
“De kwaliteit van Techtron is hoog, heel hoog. Dat zit ‘m in de details. De monteurs gooien kabels niet los op een plafond, maar brengen een mantelbuis aan. Ziet niemand, maar wij wel. Kabelgoten kan je aan drie draadeinden ophangen, maar Techtron hangt ze aan vijf draadeinden. Gewoon omdat ze boven het plafond ook een nette installatie willen hebben. Dat hoeven we hen niet te vragen!

Met de K van Kennis zit het ook goed. Techtron is echt een totaalinstallateur; en dat is belangrijk in de retail. Op de werkvloer laten ze de kracht van samenwerking zien. Ze maken er echt een team van. Daarbij zijn ze heel klantgericht. Dat begint al bij de offerte: die komen ze persoonlijk toelichten. En wat heel mooi is: ze behandelen onze klant alsof het hun eigen klant is!”

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: Spect Gebouwenconsult
Omschrijving:

Spect Gebouwenconsult is een bouwmanagement en adviesbureau dat zich richt op het brede spectrum van vastgoed, als partner voor praktische oplossingen.

 

Website:
www.spect.nl

nieuwsbrief