Techtron
Klant login
slider-techtron
  • Een klantgerichte opdrachtnemer Techtron komt met goed onderbouwde voorstellen
slider-techtron
U bevindt zich hier: Techtron » Referenties » Een klantgerichte opdrachtnemer
Deel deze pagina via:
Een klantgerichte opdrachtnemer

Techtron betrokken bij uiteenlopende projecten Wellantcollege. Een klantgerichte opdrachtnemer
Medewerker Bouwzaken Marco Kooy van Wellantcollege over de samenwerking met Techtron

Wellantcollege in het kort
“Wellantcollege is een scholengemeenschap voor vmbo en mbo. We hebben zo’n 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers, verdeeld over 34 locaties. Je vindt deze locaties in het midden en zuidwesten van het land.”

Over Bouwzaken gesproken
“Samen met een collega ben ik verantwoordelijk voor het gebouwbeheer. We houden ons daarbij vooral bezig met het aansturen van groot onderhoud en het bewaken van meerjarenonderhoudsplanningen. Met zoveel locaties valt er genoeg te doen. De ene keer gaat het om relatief kleine storingen of aanpassingen, de andere keer renoveren we een compleet gebouw.”

Samenwerking met Techtron
“Toen we vijf jaar geleden een nieuw pand bouwden, maakten we kennis met Techtron als onderaannemer. Wat ons toen al opviel, is de prettige wijze van communiceren. Ik heb één vaste contactpersoon bij Techtron. Wat voor vraag ik ook heb, een offerteaanvraag of een storingsmelding, ik kan bij hem terecht. Dat werkt prettig.”

Vaste relatie versus aanbesteding
“Als school hebben we een duidelijke policy. We waarderen relatiegerichte partners, maar we kopen in volgens de regels. Niet de relatie geeft daarbij de doorslag, maar de criteria in de aanbesteding. Dat betekent niet dat je bij elk project andere gezichten ziet. Techtron heeft al bij verschillende aanbestedingen een goed voorstel neergelegd. Ze begrijpen hoe wij denken en spelen daar goed op in. Heel transparant.”

Goed of goedkoop?
“Een aanbesteding draait niet altijd om de laagste prijs. Kwaliteit is ook een issue voor ons. Techtron komt met goed onderbouwde voorstellen. Ze bieden bijvoorbeeld alternatieve, goedkopere oplossingen aan, maar maken meteen de kwaliteitsverschillen inzichtelijk. Dat helpt ons een goede beslissing te nemen.”

De 4 K’s voor Wellantcollege
“Over de K van kwaliteit ben ik tevreden. Techtron levert materialen die aan de eisen voldoen of zelfs beter zijn. We hebben dan ook weinig storingen in de installaties die zij de afgelopen jaren hebben aangelegd. En wat ik ook kwaliteit vind: de medewerkers van Techtron weten hoe ze zich moeten gedragen tussen de leerlingen en docenten. Heel belangrijk!

Ik ben ervan overtuigd dat Techtron veel kennis in huis heeft. De K’s van klantgericht en de kracht van samenwerking hebben alles met elkaar te maken. De mensen van Techtron zetten zich heel goed voor ons in. Ze komen met maatwerkoplossingen én zijn servicegericht.”

BEDRIJFSPROFIEL
Bedrijf: Wellant College
Omschrijving:

Wellantcollege is een scholengemeenschap voor vmbo en mbo. We hebben zo’n 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers, verdeeld over 34 locaties. Je vindt deze locaties in het midden en zuidwesten van het land.

Website:
www.wellantcollege.nl

nieuwsbrief