Dhr. Joosten vertelt over de aanpassingen binnen de praktijk, uitgevoerd door de TechTron Groep: “de veranderingen binnen onze branche vroegen om uitbreiding van de praktijk. Door het goede contact met de servicemonteur van de TechTron Groep zijn we met elkaar in gesprek gekomen voor een elektrotechnisch ontwerp. De vloeroppervlakte van de oefenruimte werd verviervoudigd waardoor een nieuw verlichtingsplan en elektrotechnische installatie noodzakelijk was. Voor het nieuwe ontwerp hadden we specifieke eisen voor het klimaat en de verlichtingsinstallatie. TechTron heeft ons hierin van deskundig advies voorzien”, aldus Dhr. Joosten.

Ondersteuning door one-stop financiering van Philips Lighting

“Het plan om alle oude, conventionele verlichting te vervangen door led-verlichting werd door de one-stop financiering van Philips Lighting mogelijk gemaakt. De totale kosten van de verlichtingsarmaturen, de installatiekosten en het onderhoud werden samengevoegd en voorgefinancierd”, vertelt Dhr. Joosten. “De vernieuwde led installatie van Philips is toegespitst op de behoefte van patiënten. Het dimsysteem zorgt voor variatie van lichtniveaus. De ontspanningsoefeningen vragen nu eenmaal om een ander lichtniveau dan er bij bewegingsprogramma’s gewenst is”. De aansluitzuilen zorgen voor de flexibiliteit in de oefenruimte, zodat in de toekomst andere opstellingen mogelijk zijn. De ICT, databekabeling en verdeelkasten zijn ook compleet vernieuwd.

Nieuwe, duurzame uitstraling zal groei voortzetten

“De afgelopen jaren heeft de praktijk een constante groei laten zien. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe uitstraling van de praktijk deze ontwikkeling zal voortzetten. De duurzame oplossingen leveren niet alleen energiebesparing op, maar verminderen ook de CO2 uitstoot. Een vorm van maatschappelijk ondernemen dat aansluit bij onze bedrijfsvoering”, vertelt Dhr. Joosten. “De TechTron Groep is een organisatie die zich kenmerkt door hun flexibele, vakkundige werkwijze. Techniek op het hoogste niveau en oog voor detail. Zeker aan te bevelen bij onze collega’s!”