Advies en Ontwerp

Wij zijn adviserend installateur en vinden het belangrijk om juist in het voortraject veel aandacht aan uw eisen, wensen en budget te besteden. Zo komt u tijdens de uitvoering niet voor verassingen te staan en ontwerpen wij een duurzame, flexibele en toekomstgerichte installatie voor u welke voldoet aan de huidige en toekomstige wettelijke eisen.

Techniek

De techniek is er voor u en niet andersom, met als doel om voor u een veilige, plezierige en efficiënte omgeving te creëren. Wij volgen innovaties op de voet en zijn in staat u de nieuwste technologische oplossingen te bieden op het gebied van verlichting, gebouwautomatisering, duurzaamheid en energie.

Uitvoering

De TechTron Groep beschikt over een gedreven, zeer ervaren team aan installatie monteurs welke de plannen die wij samen met u maken realiseren. Tijdens het werk denken zij continue met u mee wat voor uw situatie of onderneming de beste oplossing is.

Oplevering

Elke installatie wordt tijdens de aanleg continue gecontroleerd aan de hand van een checklist. Voor de oplevering van het project wordt de installatie gekeurd en gecertificeerd door onze eigen onafhankelijke SCIOS inspecteur. Na oplevering nemen onze collega’s van TB graag het onderhoud van uw installatie op zich en maken zij samen met u een onderhoud en inspectieplan voor het beheer van uw installaties. Op deze wijze blijft uw installatie up to date en voldoet aan de wettelijke verplichtingen en de eisen van de verzekering.