Advies en Ontwerp

Wij zijn adviserend installateur en vinden het belangrijk om juist in het voortraject veel aandacht aan uw eisen, wensen en budget te besteden. Zo komt u tijdens de uitvoering niet voor verrassingen te staan en ontwerpen wij een duurzame, flexibele en toekomstgerichte installatie voor u welke voldoet aan de huidige en toekomstige wettelijke eisen.

Techniek

De techniek is er voor u en niet andersom, met als doel om voor u een veilige, plezierige en efficiënte omgeving te creëren. Wij volgen innovaties op de voet en zijn in staat u de nieuwste technologische oplossingen te bieden op het gebied van verlichting, gebouwautomatisering, duurzaamheid en energie.

Uitvoering

De TechTron Groep beschikt over een gedreven, zeer ervaren team aan installatiemonteurs welke de plannen die wij samen met u maken realiseren. Tijdens het werk denken zij continu met u mee wat voor uw situatie of onderneming de beste oplossing is.

Oplevering

Elke installatie wordt tijdens de aanleg continu gecontroleerd aan de hand van een checklist. Voor de oplevering van het project wordt de installatie gekeurd en gecertificeerd door onze eigen onafhankelijke SCIOS-inspecteur. Na oplevering nemen onze collega’s van Technisch Beheer graag het onderhoud van uw installatie op zich en maken zij samen met u een onderhouds- en inspectieplan voor het beheer van uw installaties. Op deze wijze blijft uw installatie up-to-date en voldoet deze aan de wettelijke verplichtingen en de eisen van de verzekering.