Advies

Wij hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren. Wij denken samen met u na over maatregelen die u kunt nemen om uw energiedoelstellingen te realiseren. We stellen korte- en langetermijndoelstellingen met u op. Onze specialisten weten alles van Energie monitoring en Analyse, LED-verlichting, Zon-PV-, EV-oplossingen, energieaudits en subsidiemogelijkheden.

Energiemonitoring

Energiemonitoring is een belangrijke stap bij het besparen van energie. Door het monitoren van uw verbruik, krijgt u inzicht in de energieprestaties van uw bedrijf. Hieruit bepalen wij samen de mogelijkheden voor energiebesparing. Gemiddeld gezien kunt u door toepassing van energiemonitoring 20-30% besparen op uw energieverbruik. Dit maakt monitoring een interessante investering. 

LED-verlichting

De lichtspecialisten van de TechTron Groep ontwerpen voor u een energiezuinige verlichtingsinstallatie welke voldoet aan alle eisen en normen. Verlichting welke het beste bij uw situatie past, zorgt voor een significante verbetering van de werkomgeving en een optimale besparing op energiekosten. 

Duurzame Energie

Wanneer de juiste besparingsmaatregelen voor energiebesparing in uw pand zijn genomen, is de volgende stap het opwekken van uw eigen energie door middel van Zon-PV. Wij begeleiden u graag in dit traject van subsidieaanvraag tot realisatie, monitoring, onderhoud en beheer van uw Zon-PV-installatie.

Energie Audits

Heeft u een EED-audit nodig, moet uw voldoen aan de Energie Informatieplicht of wilt u uw pand voorzien van een energielabel? Wij weten aan welke regelgeving u moet voldoen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan zodat we het juiste traject voor u in gang kunnen zetten.