Advies

Techtron onderscheid zich met name op het gebied van deskundig advies. Heeft u een component wat niet meer leverbaar is? TechTron zoekt voor u het vervangende component. Heeft u een technisch vraagstuk? Wij denken graag met u mee. Naast het deskundige advies van onze verkoopmedewerkers is het ook altijd mogelijk de expertise van onze projectengineers in te schakelen.

Reparatie

De reparatie van elektrotechnische componenten is bij TechTron in goede handen. Via eigen werkplaats of één van onze partners wordt uw reparatie snel en vakkundig uitgevoerd. Is reparatie niet meer mogelijk dan biedt TechTron een vervangend exemplaar of alternatief aan.

Voorraadbeheer

Wilt u zich meer bezig houden met uw primaire proces en u niet meer met het voorraadbeheer van uw eigen magazijn? TechTron heeft ook de mogelijkheid uw magazijn met elektrotechnische materialen te bevoorraden. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Afhaal- en bezorgdienst

Wij begrijpen goed dat u druk bezig bent met uw bedrijfsproces. Neem contact met ons op en wij komen uw te repareren materiaal zo spoedig mogelijk ophalen en retourneren.