Afhaal- en bezorgdienst

 

Leveren nieuwe motoren en aandrijvingen

TechTron is leverancier van alle bekende merken aandrijvingen, zowel draaistroom- als servomotoren en encoders. Diverse draaistroommotoren liggen bij ons op voorraad. Niet voorradige modellen zijn vaak snel te leveren. Wilt u een incourant of niet meer leverbaar model vervangen? Onze experts zoeken graag een vervangend model van een gangbaar merk voor u uit.

Revisie

Wanneer u uw aandrijving een tweede leven wilt geven, heeft TechTron de experts in huis om uw motor of aandrijving volledig te reviseren. Dit gebeurt volledig in onze eigen professioneel uitgeruste werkplaats. Denk hierbij aan het wikkelen, vervangen van lagers, verbussen van lagerpassingen, of het balanceren en repareren van versleten astappen. Uw motor of aandrijving is na volledige revisie zo goed als nieuw!

Tandwielkasten

De variatie van tandwielkasten is groot. Ze zijn er in vele soorten en maten voor allerlei toepassingen. Afhankelijk van koppel, toerental, draaiuren en onderhoud zijn de tandwielkasten ook onderhevig aan slijtage en dus uitval. TechTron kan de volledige revisie van deze tandwielkasten voor u uitvoeren.

Afhaal- en bezorgdienst

Wij begrijpen goed dat u druk bezig bent met uw bedrijfsproces. Neem contact met ons op en wij komen uw te repareren materiaal zo spoedig mogelijk ophalen en retourneren.

Dealer

Wij zijn dealer van Cantoni elektromotoren. Een kwaliteitsmerk motor gemaakt in Europa. De elektromotoren van Cantoni zijn de krachtigste en meest duurzame elektromotor van een verrassend gunstige prijs/kwaliteit verhouding.