Onze diensten

Installatie en onderhoud: TechTron verzorgt de juiste installatie van oplaadpunten en zorgt dat deze operationeel blijven. Geen gedoe met facturatie en snelle service bij problemen.

Passende oplossingen: of u nu een laadpaal zoekt voor elektrische auto's, vrachtwagens of bussen, wij denken graag met u mee. Samen vinden wij een passende laadoplossing voor uw specifieke situatie.

De voordelen

Welk laadstation past bij uw bedrijf?

Wij installeren niet de laadpalen waar u om vraagt: wij creëren de laadoplossing die u nodig heeft. Een geschikte laadpaal hangt af van verschillende factoren. Onze specialisten komen graag langs om een technisch plan voor uw bedrijfslocatie te maken. We houden niet alleen rekening met de behoeften van vandaag, maar ook met de mogelijke groei in de komende jaren.

Omdat de energietransitie nog in volle gang is, nemen wij in ons advies alle mogelijkheden en voordelen mee die technologische innovaties bieden. Denk aan energieopwekking uit bijvoorbeeld zonnepanelen, energieopslag in batterijen en het inrichten van een eigen energienetwerk (Smart Grid).

Onze partners

TechTron werkt samen met toonaangevende merken zoals ABL, Alfen en Zaptech om ervoor te zorgen dat uw laadstations van de hoogste kwaliteit zijn.

Plaatsingsopties

Of u nu een laadpaal op uw kantoorparkeerplaats wilt of bij uw medewerkers thuis, TechTron helpt u de beste locatie te kiezen passend bij uw behoeften.

Inzicht in uw laadinfrastructuur

Ons laadbeheersysteem biedt inzicht in uw laadinfrastructuur. Met functies zoals 24/7-helpdesk, monitoring van de technische werking, software-updates en automatische verrekening van energiekosten, kunt u uw laadstations efficiënt beheren. Hiervoor werkt TechTron samen met ConnectNed

Waarom ConnectNed

ConnectNed adviseert, installeert, operationaliseert en onderhoudt systemen voor elektrisch vervoer, energieopwekking (PV), energieopslag en smart grids (energienetwerken). Daarnaast biedt ConnectNed onder de naam ‘Connect’ meerdere abonnementen aan voor laadbeheer en laden met een pas of sleutelhanger (en smartphone-app) voor zowel bedrijven als particulieren, passend bij iedere situatie.

Subsidieregelingen

Ontdek de voordelen van subsidies zoals de milieu-investeringsaftrek (MIA) en de vamil-regeling voor uw laadstations. We kunnen u helpen bij het benutten van deze mogelijkheden. En wist u dat er verplichte laadpunten zijn voor kantoorpanden? TechTron is op de hoogte van de laatste regelgeving en helpt u hieraan te voldoen. 

Onze experts helpen u graag bij het creëren van een duurzame en toekomstbestendige mobiliteitsoplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.