Ondersteuning voor uw verlichtingsprojecten 

Philips heeft een grote diversiteit aan hulpmiddelen die u kunnen helpen bij al uw verlichtingsprojecten. Wat de eisen ook zijn, van de verlichting van individuele woningen tot grootschalige industriële verlichting en alles wat daartussen ligt, er is een hulpmiddel dat aan uw behoeften tegemoetkomt.

Verlichtingssimulatiesoftware

Met verlichtingssimulatiesoftware zoals onze plug-ins voor DIALux, Relux en Autodesk 3ds MAX design ontwerpen we de juiste verlichting. Ook is er volop keuze uit onze mobiele apps, ontworpen om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt als u onderweg bent. 

Connected verlichtingssystemen

Met de connected verlichtingssystemen brengen we verlichting verder dan het simpele produceren van licht, naar een volledig digitale wereld waarin licht mensen, plaatsen en apparaten met elkaar verbindt. Door LED-lampen aan te sluiten op slimme regelaars, netwerken, apparaten en apps, stellen we onze klanten in staat om nieuwe energie-efficiëntieniveaus te realiseren, schitterende nieuwe verlichtingservaringen te creëren en hun bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Connected lighting is een combinatie van LED-verlichting en informatietechnologie. Dit leidt tot extra nadruk op lichtkwaliteit, een hoger rendement en op gegevens gebaseerde inzichten. Daardoor is connected lighting aanzienlijk meer dan alleen het produceren van licht. Connected lighting heeft immers ook het vermogen om gegevens te verzamelen te delen en kan daarmee de manier waarop wij leven veranderen.

 "Philips heeft TechTron uitgeroepen tot Connected Lighting Expert op basis van een pro-actieve benadering, met unieke projecten, investering in kennis en de transparantie in advisering als resultaat.”